Επιστροφές

Εάν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε. Μοναδική υποχρέωσή σας είναι να επιστραφούν τα προϊόντα στην αρχική συσκευασία τους (συν τα δώρα εάν υπάρχουν) και στην αρχική τους κατάσταση (αφόρετα με το καρτελάκι τους) μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.


Αλλαγή μεγέθους ή Αλλαγή προϊόντος:

Η ομάδα μας είναι πάντοτε διαθέσιμη προκειμένου να σας βοηθήσει να διαλέξετε το κατάλληλο νούμερο για εσάς. Ωστόσο, αν το νούμερο που επιλέξατε δεν είναι το επιθυμητό για εσάς ή θέλετε να διαλέξετε κάποιο άλλο προϊόν , θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής για την αλλαγή του προϊόντος . Τα έξοδα αποστολής για την αλλαγή του  προϊόντος ανέρχονται στα 5 ευρώ με την εταιρεία courier που το παραλάβατε Courier Center ή ΕΛΤΑ Courier , επιπλέον δε φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος (κατά τη διαδικασία της επιστροφής). Τα παραπάνω ισχύουν μόνο για την Ελλάδα , καθώς για χώρες του εξωτερικού οι αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.

 

Οι αλλαγές προϊόντων γίνονται “χέρι με χέρι”. Mας ενημερώνετε γραπτώς με email στο [email protected] ή τηλεφωνικώς στο 2310 522957 & 6942684032  για το/τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε, καθώς και με ποιό/α θέλετε να αντικατασταθούν. Ακολούθως, εμείς θα σας αποστείλουμε εκ νέου στην πόρτα σας, με courier, το δέμα με τα επιλεγμένα προϊόντα. Εσείς απλά παραδίδετε στον διανομέα το παλιό δέμα και παραλαμβάνετε το καινούριο.

 

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Το κατάστημα Edressup πωλεί μόνο προϊόντα σε άψογη κατάσταση, αν κατ’ εξαίρεση παραλάβετε προϊόν με κάποιο ελάττωμα, τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνονται σε εμάς , παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email [email protected] ή τηλεφωνικώς στο 2310 522957 & 6942684032


Επιστροφή προϊόντος:

Σε κάθε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επειδή δεν είστε ευχαριστημένοι ή δεν σας ικανοποιούν πλήρως και θέλετε να σας επιστραφούν τα χρήματα σας , θα επιβαρυνθείτε μόνο με τα έξοδα αποστολής του προϊόντος για την επιστροφή του,  που ανέρχονται στα 5 ευρώ με την εταιρεία courier που το παραλάβατε Courier Center ή ΕΛΤΑ Courier , έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Να σημειωθεί ότι ως πρώτη ημέρα της ανωτέρω προθεσμίας, λογίζεται η ημέρα παραλαβής των προϊόντων και η διορία επιστροφής εκπνέει μετά από δεκατρείς ημέρες. Για παράδειγμα, αν παραλάβετε τα προϊόντα στις 5/10 και επιθυμείτε την επιστροφή αυτών, είτε κάποια από αυτά, αυτή θα πρέπει να γίνει ως και την 18/10. Οι ημερομηνίες παραλαβής και αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων, αποδεικνύονται από τις ημερομηνίες που αναγράφονται στα αποδεικτικά παραστατικά (voucher) της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Η επιστροφή των χρημάτων σας, θα ολοκληρώνεται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επιστρεφόμενων προϊόντων από το Edressup και εφόσον διαπιστωθεί η μη χρήση αυτών και η μη ύπαρξη οποιασδήποτε ζημίας επί αυτών.

Η εταιρία δεν ευθύνεται για ζημίες που ενδεχομένως να προκύψουν στα προϊόντα κατά την διαδικασία επιστροφής τους. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα τα οποία παρουσίασαν πρόβλημα στη λειτουργία τους και καλύπτονται από εγγύηση από το www.edressup.gr, τότε επιστρέφεται το προϊόν και το τμήμα υποστήριξης του Edressup ( [email protected], 2310 522957 & 6942684032) θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει, σχετικά με την πορεία επισκευής του συγκεκριμένου προϊόντος ή και την αντικατάστασή του – αν αυτό δεν επισκευάζεται. Τα ανωτέρω δεν ισχύουν στην περίπτωση που το προβληματικό προϊόν καλύπτεται από εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή αντιπρόσωπο του.

Σε κάθε περίπτωση πριν από την επιστροφή προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο  [email protected] και τηλεφωνικώς στο 2310 522957 & 6942684032.

Τα παραπάνω ισχύουν μόνο για την Ελλάδα , καθώς δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων σε παραγγελίες εκτός Ελλάδος.