Αποστολές προϊόντων 🚚

Αποστολές προϊόντων του DRESS UP με τις ταχυμεταφορικές εταιρείες Courier Center και ΕΛΤΑ Courier γίνονται σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.

Τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα και θα χρεωθείτε +3.90 ευρώ μόνο εάν επιλέξετε να τα παραλάβετε με την μέθοδο της αντικαταβολής σε κάθε άλλο τρόπο πληρωμής δεν έχετε καμία έξτρα οικονομική επιβάρυνση.

Για παραγγελίες στην Κυπρο τα μεταφορικά είναι 7 ευρώ.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται συνήθως εντός 24ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας , όσον αφορά προϊόντα με άμεση διαθεσιμότητα. Όσον αφορά ειδικές παραγγελίες η αποστολή ενδέχεται να πραγματοποιηθεί εντός 10-15 εργάσιμων ημερών. Σε κάθε περίπτωση όμως ο πελάτης ειδοποιείται είτε μέσω email είτε τηλεφωνικώς .

Αποστολή σε θυρίδα Box Now 

Επιλέξτε Box Now κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας καθώς και την Box Now θυρίδα από τον χάρτη με τα σημεία εξυπηρέτησης. Για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το αυτόματο μηχάνημα παραλαβής (locker), χρησιμοποιείτε τον 6ψήφιο κωδικό PIN που θα λάβετε με μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο. Η παραλαβή από τα αυτόματα μηχανήματα πραγματοποιείται 24/7 και το δέμα σας θα παραμείνει στη θυρίδα για 72 ώρες από την τοποθέτησή του.
Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες , καλέστε μας στο 2310 522957 ή 6942684032.